Algemene Voorwaarden

GARANTIE

Alle producten die op Chloe's worden verkocht hebben garantie. Tijdens de garantieperiode zullen wij jou compenseren voor eventuele fabricagefouten in het product.

Voordat enige schadevergoeding kan worden betaald, moet er aan Chloe's de gelegenheid verstrekt worden om het product te inspecteren. Het is aan Chloe's eigen goeddunken of we ervoor kiezen om dit recht uit te oefenen. Chloe's zal het laatste woord hebben of er een nieuw product zal worden verstrekt.

RECHT OP RETOUR

Na aankoop bij Chloe's heb je 14 dagen retourrecht, startende vanaf de dag dat je het product hebt ontvangen. Als je ervoor kiest om jouw recht op retour uit te oefenen, moet je duidelijk aangeven dat je dit wenst te doen. Jouw 14-dagen retourrecht periode begint op de datum waarop je jouw aankoop ontvangt.

Wanneer je een product retourneert, moet het product in dezelfde staat zijn als toen je het hebt ontvangen. Je mag het product niet gebruiken, alhoewel je het natuurlijk wel zorgvuldig mag inspecteren. Als het product beschadigd is of verloren is gegaan als gevolg van nalatigheid van jouw kant, verliest je je retourrecht.

Bij het maken van een retour, moet je alles retourneren dat was opgenomen in de oorspronkelijke levering, inclusief, maar niet beperkt tot, alle gebruikte verpakkingen, eventuele extra verstrekte giften en het gekochte product.

KOSTEN VAN RETOURZENDINGEN

Chloe's biedt altijd gratis retours, maakt niet uit wat de reden is voor de terugzending.

Wil je een product retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice.

NIET OPGEHAALDE PAKKETTEN

Chloe's behoudt zich het recht om de klant 15.90GBP te debiteren voor elke niet opgehaald pakket.

TERUGBETALING VAN GERETOURNEERDE PRODUCTEN

Als je een retour naar Chloe's hebt verzonden, dan betalen wij het aankoopbedrag terug binnen 30 dagen vanaf de dag dat we jouw retour ontvangen hebben. Als je een retour naar ons verzonden hebt, bent jij verantwoordelijk voor de retour vrachtkosten die zijn gemaakt bij het retourneren van het product.

AANVULLENDE INFORMATIE BETREFT RUILEN, RETOUR EN TERUGBETALINGEN

Als een van de gekochte  Chloe's producten geleverd is met een zegel, en je deze zegel verbreekt, verlies je je retourrecht. Als het product is geleverd zonder een zegel, mag je het product zorgvuldig inspecteren. Het is niet toegestaan om de producten te gebruiken, en je moet de producten in dezelfde staat te retourneren als waarin ze bij jou afgeleverd waren.

Chloe's is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar in het geval van geschillen is het ons beleid om de klant’s nationale consumentenbescherming wetgeving te volgen en de aanbevelingen van de klant’s nationale consumentenorganisaties of overheid gesanctioneerde consumentenbescherming agentschappen te volgen.

Chloe's ontkent alle verantwoordelijkheid voor het haar als het haar wordt gekleurd of gebleekt gezien we de uitkomst niet kunnen garanderen, ongeacht welke methoden worden gebruikt.

PRIVACY

Chloe's Europe Limited volgt alle relevante nationale privacy en gegevensbescherming wetten in alle landen waar Chloe's Europe Limited werkt. Wanneer jij als klant je registreert bij Chloe's aanvaard je dat wij jouw gegevens opslaan. Maar, je hebt het recht om deel te nemen aan alle informatie die we in overeenstemming met alle nationale wetten hebben opgeslagen.

KEUZE VAN DE WET

Chloe's is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, en als zodanig is de Britse wetgeving toepasbaar. Het bovenstaande noemende, Chloe's belooft om de klant’s nationale consumentenbescherming wetgeving te volgen en de aanbevelingen van de klant’s nationale consumentenorganisaties of overheid gesanctioneerde consumentenbescherming agentschappen te volgen.

VERDRAGSLUITENDE PARTIJ

Deze voorwaarden vormen een bindende overeenkomst tussen Jou en Chloe's Europe Limited. Volgens deze overeenkomst, zullen de gekochte goederen of diensten op deze website rechtstreeks aan jou geleverd worden door Chloe's Europe Limited.

EXTRA INFORMATIE

Jij als klant hebt de verplichting om deze voorwaarden te lezen en te accepteren voordat je je aankoop maakt.

 

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::