GHD IV Classic Styler

Nog geen beoordelingen

€ 139,99

PRIJS INCLUSIEF  • GHD IV Classic Styler

  • Coördinerende hittebestendige zak

No Stock
Expected delivery time 3-4 weeks
Stuks:

Product Omschrijving

ghd IV Styler is een professionele stijltang die maximaal 180 graden warm wordt. Dankzij het mooie design van deze ghd stijltang en de afgeronde platen is het ideaal om deze stijltang te gebruiken om mee te stijlen en te krullen. Deze styler heeft een slaapstand waardoor de stijltang zichzelf uitgeschakeld na 30 minuten als je deze niet gebruikt.

 

  • 2 jaar garantie
  • automatische slaapstand als de tang 30 minuten niet gebruikt wordt
  • echtheid gegarandeerd en door u als klant controleerbaar

Faq's

Hoe duurzaam zijn de hair extensions?

De duurzaamheid hangt af van hoe goed ze worden verzorgd. Meestal gaan de extensions tussen drie maanden tot een jaar mee, afhankelijk van hoe goed ze worden verzorgd. Des te beter je voor ze zorgt, des te langer gaan ze mee!

Hoe snel zullen mijn hair extensions aankomen?

Het duurt 24-48 uur om de bestelling te verwerken. De levertijd binnen Europa is 1-2 dagen. Levertijd buiten Europa is 2-4 dagen.

Wat is jullie terugbetaling en ruil beleid?

Je kunt de bestelling ruilen of een terugbetaling aanvragen binnen 14 dagen, echter dit kan alleen in het geval dat het product NIET gedragen is, de verzegeling NIET gebroken is of wanneer het product NIET verwijderd is uit de verpakking.

GHD

ghd staat voor “good hair day” en dat is precies wat u met behulp van deze producten krijgt! Dit fantastische topmerk is niet voor niks aanbevolen door A-lijst beroemdheden zoals Victoria Beckham, Katy Perry, Madonna, Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston. Met de sensationele ghd stylingtools, borstels en verschillende stylingproducten kunt u thuis een rode loper –waardige, stralende look creëren die de hoofden doet draaien!

GHD IV Classic Styler
€ 139,99

PRIJS INCLUSIEF  • GHD IV Classic Styler

  • Coördinerende hittebestendige zak

No Stock
Expected delivery time 3-4 weeks
Stuks:

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: GHD IV Classic Styler

Tag your photos using #chloeshairspo on our Instagram.

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::