Hair Extensions

Clip-in Hair Extensions

Wax Extensions

Tape Hair Extensions

Weft / Weave Extensions

Hair Extensions

Wij zijn experts op het gebied van hair extensions. Dat is de reden waarom wij alleen 100% echt mensenhaar aanbieden van de hoogste kwaliteit. We stellen zeer hoge eisen en verwachtingen aan onze hair extensions en andere producten, omdat kwaliteit de sleutel is naar dik en mooi haar. Echt mensenhaar kan gestijld, gekruld gestyled worden naar jouw eigen smaak..

Maar het is natuurlijk wel belangrijk om je hair extensions goed te verzorgen, net zoals je zou doen met je eigen haar. Dit zorgt ervoor dat het langer meegaat. Wat voor soort hair extensions zijn de juiste keuze voor jou? Clip-ins, nail haar of tape haar? Hieronder vind je meer informatie over het kiezen van de juiste extension voor jou. Wij bij Chloe's verkopen op dit moment alleen Clip-in hair extensions, maar we zullen andere varianten binnenkort in voorraad hebben. Stay tuned!

Clip-in hair extensions

We hebben 27 verschillende kleuren clip-in hair extensions op voorraad. Daarom kun je er zeker van zijn dat je je perfecte haarkleur in onze winkel kan vinden. Clip in hair extensions zijn de perfecte keuze als je de extensions uit wilt halen bij het douchen, slapen of wanneer je misschien gaat sporten. Deze extensions zullen niet zoveel vragen van je haar als andere extensions, omdat ze zo gemakkelijk te verwijderen en weer te bevestigen zijn. Tegelijk zal dit de levensduur van de extensions verhogen omdat je bepaalt wanneer je ze gebruikt en wanneer niet. Chloe's haargids zal je aanvullende informatie en video tutorials over hoe je je clip-in hair extensions kan bevestigen.

Wax Extensions

Chloe's nail hair extensions worden bevestigd aan je eigen haar met keratine wax en warmtebehandeling. Deze bevestigingsmethode zorgt ervoor dat de nail hair extensions stevig vastzitten aan je eigen haar, zelfs als je aan het sporten of aan het douchen bent. Bevestig de extensions in zeer kleine batches om het beste resultaat te krijgen. Voor een perfecte look raden wij je aan om te kiezen voor nail hair extensions in verschillende tinten, zodat je de kleuren kunt veranderen wanneer je ze bevestigt. Deze methode is perfect voor jou als je zowel naar bed wilt gaan als wakker wilt worden met mooi en dik haar zonder al te veel gedoe. We raden je aan je haar te vlechten tijdens het slapen of tijdens het sporten om te voorkomen dat je haar in de war raakt. Dit zal de kwaliteit behouden en zorgt ervoor dat de extensions langer meegaan.

Tape Hair Extension

Chloe's tape extensions maken gebruik van tape als bevestigingsmethode zoals de naam ook al aangeeft. Deze bijna onzichtbaar tape wordt bevestigd aan je natuurlijke haarwortel. De methode is geschikt voor alle haartypes en in het bijzonder voor mensen met dunner haar omdat het perfect samenvalt met je eigen haar. Tape extensions zijn perfect als je problemen hebt gehad met het verbergen van clip-ins of andere extensions in je eigen haar. Net als met andere extensions raden wij je aan om de haren te vlechten tijdens het slapen, het sporten of het douchen, gewoon om rommeligheid te voorkomen en mooi haar te behouden voor een langere tijd.

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::