Clip In Extensions

  Clip In Hair Extensions

Clip In Chloe's Hair extensions zijn met de hand genaaid van 100% echt mensenhaar waardoor ze op een natuurlijke manier samenvallen met je echte haar. Deze extensions zullen je in een handomdraai dik en glanzend haar geven. Ze zijn makkelijk te bevestigen en geven je een natuurlijke look met net dat beetje extra. Onze Clip in sets bevatten 8 wefts in verschillende maten waardoor ze makkelijk te bevestigen zijn en stijl afhankelijk van de haarlengte en stijl.

Dus de wefts zijn rond de 30 - 50 cm lang en bedragen 120 - 140 gram echt mensenhaar. Echt mensenhaar maakt het mogelijk dat je het krult, stijl maakt of stylt op welke manier je maar wilt. We raden je wel aan dat je ze goed verzorgt door gebruik te maken van beschermende producten zodat je de kwaliteit voor een lange tijd kan behouden.

Vind de juiste Clip in extension kleur

Het is heel belangrijk dat je de juiste passende kleur vindt om een natuurlijke en perfecte look te creëren. Je vindt de Chloe's kleurenkaart op al onze productpagina die je helpt om de perfecte kleur te vinden. Over het algemeen raden we een haarkleur aan die zo dicht mogelijk ligt bij je eigen haarkleur. Als je de juiste kleur niet meteen vindt, of als je problemen ondervindt bij het kiezen tussen twee kleuren, raden we je aan om voor het lichtere alternatief te kiezen. Een lichtere kleur geeft je een meer natuurlijke look. Dit geldt zowel voor brunettes als voor blondines. Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het kiezen van je kleur, kun je altijd een foto van je haar sturen naar onze klantenservice. We zullen je met alle plezier helpen!

Hoe verzorg je je Clip in extensions

Wij raden je aan om de extensions net zo te verzorgen als je dat doet met je eigen haar. Dit zal de levensduur en de kwaliteit van de extensions verlengen. Houd het haar schoon, en vergeet niet om de juiste producten te gebruiken voor de behandeling, enzovoort. Het belangrijkste product om het haar gezond te houden is om warmte bescherming spray te gebruiken wanneer je je haar krult en föhnt. Onthoud ook dat je het haar borstelt voor en na gebruik. Een laatste tip is om het haar te vlechten wanneer je het niet gebruikt. Voor meer tips and trick bezoek Chloe's haar tutorial!

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::