Tape Extensions

Tape Haar Extensions

Chloe's tape extensions maken gebruik van tape als bevestigingsmethode zoals de naam ook al aangeeft. Deze bijna onzichtbaar tape wordt bevestigd aan je natuurlijke haarwortel. De methode is geschikt voor alle haartypes en in het bijzonder voor mensen met dunner haar omdat het perfect samenvalt met je eigen haar. Tape extensions zijn perfect als je problemen hebt gehad met het verbergen van clip-ins of andere extensions in je eigen haar. Net als met andere extensions raden wij je aan om de haren te vlechten tijdens het slapen, het sporten of het douchen, gewoon om rommeligheid te voorkomen en mooi haar te behouden voor een langere tijd. Net als elk ander type extension bieden we ook tape hair met 100% mensenhaar aan. Tape hair is geschikt voor alle personen maar het is speciaal geschikt voor mensen met dunner haar. Dit komt doordat de tape erg gemakkelijk te verbergen is onder je eigen haar. Als je het gevoel hebt dat het voor jou moeilijk is om andere extensions methoden te verbergen, raden we je de tape hair methode aan.

Wat krijg je?

Chloe's tape haar bestaat uit 10 haarstukjes met een totaalgewicht tot 16-25 gram van echt haar. Dit betekent dat je de beste kwaliteit krijgt tegen een zeer lage prijs. Tape hair extensions zijn de laatste mode, want het is zeer zacht voor je eigen haar en kan keer op keer gebruikt worden voor een lange tijd. De fantastische kwaliteit en de royale hoeveelheid aan haar geeft je een dikke en mooie look in een oogwenk!

Hoe bevestig je tape hair extensions?

Het proces is zeer eenvoudig. Je hoeft geen keratine was, chemicaliën of warmte te gebruiken. Na een beetje oefening kost het vastmaken slechts 30 minuten tijd en zal je een fantastische look hebben voor een lange tijd. Als je je nog steeds onzeker voelt over het bevestigen van tape hair dan raden wij je aan om te praten met je kapper. Afhankelijk van hoe goed je de extensions verzorgt en aanbrengt, zal je hiermee voor 4-8 weken een fantastische look hebben. Je kunt het haar tot 3 keer hergebruiken. Na 3 keer zul je het tape gedeelte van de extensions moeten vervangen. Op dit punt is het belangrijk om het haar te wassen en te laten het drogen voordat je een nieuwe tape aanbrengt

Hoe verzorg ik tape hair extensions?

Tape hair extensions behouden hun goede kwaliteit voor 2-3 maanden per tape, wat betekent dat je hetzelfde haar kan gebruiken voor maximaal 9 maanden. Je kunt het stylen en hetzelfde ermee doen als met je eigen haar, wat betekent dat je het kunt krullen, stijlen of föhnen. Net als met je eigen haar!

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::