Wax Extensions

Wax Extensions

Chloe's wax extensions worden bevestigd aan je natuurlijke haar met keratine wax en warmtebehandeling. Deze bevestigingsmethode zorgt ervoor dat de wax extensions stevig worden bevestigd aan je eigen haar, zelfs tijdens het sporten of het douchen. Bevestig de extensions in zeer kleine batches aan je haar om het beste resultaat te krijgen. Het voordeel van de wax extensions is dat ze een stevige greep hebben en daarom zien ze er heel natuurlijk uit omdat ze gemakkelijk verborgen kunnen worden onder je eigen haar. Dit betekent natuurlijk wel dat ze moeilijker te verwijderen zijn dan bijvoorbeeld tape en clip-in extensions. Met deze wax haar extensions is het gemakkelijk om verschillende kleuren te mixen en te matchen. Ook is het gemakkelijk om ze te gebruiken over je hele hoofd of om gewoon volume toe te voegen waar je wilt, aan jou de keuze!

Voor de perfecte look raden wij je aan om te kiezen voor wax haar extensions in verschillende tinten, zodat je de kleuren kunt veranderen wanneer je ze bevestigt. Deze methode is perfect voor diegene die zowel naar bed wilt gaan als wakker wilt worden met mooi en dik haar zonder al te veel gedoe. We raden je aan je haar te vlechten tijdens het slapen of tijdens het sporten om te voorkomen dat je haar gaat klitten. Dit zal de kwaliteit behouden en zorgt ervoor dat de extensions langer meegaan.

Hoe bevestig je wax extensions

Het is wat meer gedoe om deze extensions te bevestigen maar na een tijdje en na wat oefening zal het proces veel gemakkelijker gaan. Dus wat heb je nodig om ze te bevestigen? Je hebt natuurlijk het haar, beschermingsplaten in verschillende maten, handschoenen om je vingers te beschermen, een stijltang en haarspeldjes om de platen mee te bevestigen nodig. Bevestig de plaat op een geschikte plaats waar je wilt beginnen met het bevestigen. Neem dezelfde hoeveelheid haar dat de wax haar extensions hebben en haal deze door de gaten in de plaat. Verwarm de keratine tips en bevestig dit ongeveer een centimeter van je hoofdhuid. Wrijf de keratine was met je vingers bij het bevestigen om een stevige verbinding te krijgen tussen je eigen haar en de extension. Vergeet niet om handschoenen te gebruiken want de wax is heet. Ga door met het proces over je hele hoofd totdat je tevreden bent met het resultaat

Hoe kan je je wax extensions goed verzorgen?

Zorg goed voor de extensions zodat ze voor een lange tijd de hoge kwaliteit behouden. Houd ze schoon door ze 1-2 keer per week te wassen met shampoo en conditioner speciaal ontwikkeld voor extensions voor het behoud van een hoge kwaliteit. Borstel je haar zowel elke ochtend als voordat je naar bed gaat. Lees hier meer over de goede verzorging van je extensions. En vergeet niet om er van te genieten :)

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::