Weave Extensions

Weft Hair Extensions

Chloe's echte mensenhaar wefts of zoals ze ook wel worden genoemd weft extensions zijn een natuurlijke manier manier om net dat beetje extra aan je look toe te voegen. Weft hair extensions zijn een goed alternatief omdat ze verschillende styling opties bieden en volume toevoegen naar jouw voorkeur. Geef ze een kans en beginnen met het testen van verschillende combinaties.

Vastmaken van weft hair extensions

Deze extensions hebben een kleine weft die aan het haar bevestigd is door middel van naaiwerk die het dikker en luchtiger maakt dan clip-in extensions. Dit maakt ze flexibeler met betrekking tot het bevestigen in je eigen haar. Ze kunnen zelfs worden bevestigd door ze te naaien tot kleine vlechtjes. Deze methode heet weven.

Hoe verzorg je weft haar?

Net als bij andere extension methodes moet weft haar 1-2 keer per week gewassen worden. Gebruik shampoo en conditioner speciaal ontwikkeld voor extensions voor een goede gezondheid en langer behouden kwaliteit. Vergeet niet om ze dagelijks te borstelen, bij voorkeur 's morgens en' s avonds voordat je naar bed gaat. Klik hier om meer informatie te vinden over hoe je je extensions goed verzorgt!

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::