Hoe Bevestig Je Een Clip-In

Voorbereiding: De extensions kunnen het beste vastgemaakt worden aan schoon, droog haar. Gelieve je haar grondig te borstelen voordat je aan het proces begint om ervoor te zorgen dat je haar niet klit. Clip-In extensions zijn ongelooflijk eenvoudig te bevestigen door hun stevige, duurzame silicium clip opgenomen in elke extension. Deze clips maken de extensions strak en stevig aan je haar vast. De clips zijn gemakkelijk te openen en te sluiten.

Haar aan de achterkant van je hoofd: Begin met de achterkant van je hoofd. Scheid een recht stuk van je haar en bind de rest van je haar vast met een haarclip. Pak de extension en borstel het grondig. Meet de extension tegen je eigen hoofd en zorg ervoor dat je het in het midden plaatst. Bevestig eerst de middelste clip, ga dan naar de linkerkant en daarna naar de rechterkant van je hoofd. Werk nu verder omhoog om de extensions te bevestigen: scheid een ander deel van je haar een paar centimeters boven de eerste strook. Borstel de extension, plaats de extension tegen je hoofd. Bevestig eerst de middelste clip. Dan links en rechts. Herhaal dit proces totdat je alle extensions voor de achterkant van je hoofd bevestigd hebt.

Haar aan de zijkant van je hoofd: Werkwijze voor side extensions is hetzelfde als bij de achterkant. Echter, zorg ervoor dat de juiste positie kiest waar je de extensions plaatst. Bijvoorbeeld, 5 centimeter boven het oor is perfect. Scheid opnieuw een deel van je haar in een rechte lijn, bind de rest van je haar vast met een haarclip. Borstel de extension om er eventuele klitten uit te halen en, zoals op de achterkant van je hoofd, bevestig de clip stevig aan je eigen haar. Herhaal dit proces totdat je alle extensions aan beide kanten van je hoofd hebt bevestigd.

Styling: Nadat je alle hair extensions hebt vastgemaakt, kun je stylen zoals je het normaliter ook doet! Bind het vast in een glamoureuze up-do of krul het tot een klassiek Hollywood kapsel - de keuze is aan jou. De enige beperking is je eigen fantasie!