Hoe Bevestig je Extensions aan Korter Haar

Het is mogelijk om hair extensions vast te maken aan zelfs schouderlang haar. Volg deze eenvoudige stappen hoe je dit kan doen – zo krijg je snel een geheel nieuwe stijl!

Voorbereiding: Bescherming je eigen haar tegen verwarming met een speciaal ontworpen spray die beschermt tegen hitte. Laat het drogen en borstel je haar. Let op, als jouw extensions licht golvend zijn, kan je nog steeds je eigen haar stijl laten. Gezien je eigen haar korter is, zal het eindresultaat dan natuurlijker zijn. Als jouw extensions strakke krullen hebben, dan is het een goed idee om jouw eigen haar ook te krullen. Nogmaals, om een natuurlijker eindresultaat te bereiken.

Deel je haar: Zoals je ook doet met langer haar, begin met het aanbrengen van de extensions op de achterkant van je hoofd. Deel je haar door een rechte lijn naar de achterkant van je hoofd te vormen. Bind de rest van je haar vast met een klemmetje.

Gebruik een stijltang: Stijl het losse haar met een stijltang om het licht golvend en natuurlijker te maken (niet krullend!). Dit omdat het haar korter is en het stijlen zal ervoor zorgen dat het haar natuurlijker zal samenvallen met de extensions.

Breng de extensions aan: Zoals ook het geval is bij het aanbrengen van extensions in langer haar, pak de middelste clip van de extensions en vind het midden van de achterkant van je hoofd. Bevestig de extension stevig in het midden, daarna vervolg je naar links en uiteindelijk naar rechts. Herhaal dit elders op de achterkant van je hoofd en aan de zijkanten - zo vaak als nodig is en met zo veel clip ins als je van plan bent om te dragen.

Final touch: Het belangrijkste onderdeel met korter haar is om de steiltang gebruiken om het haar iets te verzachten, zodat het niet te stijl is, zich makkelijker samenvoegt met de extensions en niet uitsteekt. Check je hele hoofd en krul eventuele losse eindjes licht, waarmee je ze voorzichtig samenvoegt in de rest van het haar.

Let op, bevestig extra kleinere extensions clips aan de zijkanten van je hoofd om meer volume te krijgen in korter haar.