Hoe Bewaar Ik Mijn Hair Extensions?

Zorgen voor jouw extensions is een van de belangrijkste dingen. Goede zorg verlengt de levensduur van de extensions aanzienlijk. Zorg goed voor ze en ze zullen een jaar meegaan - of langer!

Bewaar jouw extensions in een doos, bij voorkeur luchtdicht. Je kan de extensions een beetje vouwen gezien dit zorgt voor een mooie, natuurlijke golf. Op deze manier, zou je de extensions zelf gewoon aan kunnen brengen zonder dat enige styling nodig is. Echter, als je wilt dat jouw extensions stijl blijven, dan raden wij een grotere doos aan waarin de extensions in hun volle lengte gelegd kunnen worden.

Je kunt de extensions voorzichtig samenbinden met bijvoorbeeld een elastiek. Het elastiek houdt het haar mooi samen en voorkomt bovendien dat het in de knoop raakt.

Wanneer je de extensions wilt gebruiken, haal het elastiek eraf. Wij raden je aan om de extensions zorgvuldig te borstelen voordat je ze aanbrengt. Het is goed om de extensions individueel te borstelen om ervoor te zorgen dat er geen klitten in zitten en dat het haar er natuurlijk uitziet. Start de extensions zacht te borstelen vanaf de onderkant . Vervolg dan voorzichtig naar de bovenkant. We raden het gebruik van een platte borstel aan voor de extensions. Een platte borstel is perfect voor lang haar en het haalt voorzichtig eventuele klitten eruit, zonder het haar zelf te beschadigen.

We raden aan om de extensions elke keer individueel te borstelen voordat je ze aanbrengt en daarna allemaal samen wanneer je ze aangebracht hebt. Wanneer je ze er uit haalt, en voordat je ze in de opslagdoos stopt, borstel de extensions opnieuw - dit houdt de extensions klitvrij en glanzend. 

Voordat je de extensions samenbindt met het elastiek voor opslag, houdt de extensions in je hand en borstel ze allemaal samen - gewoon om zeker te zijn dat er geen klitten in zitten voordat je ze opslaat in de doos. Het is goed om de extensions om de twee weken te wassen. In dat geval, voordat je ze opslaat in de doos, was ze voorzichtig en laat de extensions natuurlijk drogen.