Hoe Houd Je Je Haar Gezond, Glanzend en Mooi

Je kan mooi, gezond haar krijgen en behouden door een paar eenvoudige regels te volgen op een regelmatige basis. Kleine veranderingen brengen grote, zichtbare resultaten!

Regelmatig bijknippen: Trakteer je haar elke 2 maanden op regelmatig bijknippen. Vraag je kapper om alle versleten, beschadigde punten af te knippen, bijvoorbeeld alles tussen 1 en 3 centimeter. Je haar groeit ongeveer iets meer dan 1 centimeter per maand, dus zelfs met een regelmatige bijknipbeurt, groeit je haar nog steeds  - terwijl het er beter, gezonder en glanzender uit zal zien!

Niet te veel borstelen: Borstelen houdt haar glanzend, klitvrij en gezond, maar te veel borstelen heeft precies het tegenovergestelde effect. Een platte borstel is zeer geschikt voor langer haar en na een goede wasbeurt is het goed om het haar eerst te laten drogen en pas daarna grondig te borstelen.

Vermijd te veel verven: Het bleken en verven van je haar kan vaak zeer schadelijk blijken. Aan de andere kant zal het verven van het haar een frisse en glanzende look geven - maar zorg ervoor dat je het niet te vaak verft!

Dagelijkse vitaminen en gezonde voeding: Je haar houdt van vitaminen! Vitamine E, ijzer, gezonde oliën ... je haar zal je dankbaar zijn en je zal de resultaten heel snel zien. Zelfs als je een gezonde voeding hebt, zorg ervoor dat je haar die extra hulp krijgt door middel van bijvoorbeeld supplementen.

Genoeg water en eiwitten: Je haar houdt van vitamines, maar het houdt ook van water. Bovendien wil het veel eiwitten! Wil je weten waarom? Dat is waar haar van gemaakt is. Door het geven van genoeg water en eiwitten verzeker je je ervan dat het genoeg bouwmateriaal krijgt om te blijven groeien en glanzen. Gebrek aan één van beiden zal - helaas – zeer snel terug te zien zijn in je haar.

Controle van de warmte: Zelfs met warmte bescherming behandelingen, kan de warmte zeer schadelijk voor je haar zijn. Bescherm je haar door niet dagelijks van je stijltang of krultang gebruik te maken. Gebruik het om de andere dag of, nog beter, geef het een langdurige pauze en laat je haar op natuurlijke wijze glanzen. Zelfs je haar heeft soms een vakantie nodig! Een goede manier om je haar deze rust te geven is om het te krullen door middel van een knot of een mooie vlecht.

Kies je shampoo wijselijk: We raden je aan om een natuurlijke shampoo te gebruiken- bij voorkeur sulfaat vrij. Sulfaat is de chemische stof die een shampoo laat schuimen, daarom denken we vaak des te meer schuim, des te beter de shampoo. Fout! Vanuit het oogpunt van je haar is het des te minder schuim, des te beter voor je haar. Een natuurlijke, organische en sulfaat-vrije shampoo betekent dat je haar zal worden schoongemaakt op een meer natuurlijke manier, niettemin voegt het glans, volume en vocht toe. Vergeet niet om het etiket te lezen!

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::