Hoe Laat Je Hair Extensions Samenvallen met Je Eigen Stijle haar?

Onze mooie, duurzame en hoogwaardige hair extensions vallen samen met jouw eigen haar op een heel natuurlijke manier. Als jouw eigen haar stijl is, raden we je aan de volgende stappen te volgen voor een natuurlijke, unieke look. Je hebt hiervoor een normale, keramische stijltang en een haarborstel nodig.

-Deel je haar in twee delen. We raden je aan te beginnen met de onderste laag om een nog gelijker resultaat te krijgen.

-Borstel het gedeelte dat je zal stijlen. Dit maakt het stijlproces makkelijker en sneller en je ziet ook een meer gelijkmatig resultaat.

-Pak je haar rond de borstel. Breng de steiltang aan waar je eigen haar eindigt en de extension begint. Stijl beiden samen door ze naar binnen te laten krullen, met behulp van de borstel. Doe dit rond de hele onderste laag rondom je hoofd. Je zal de beste resultaten bereiken met een ronde, grote borstel.

-Ga nu naar de bovenste laag van je haar. Pak een deel van je haar en borstel het eerst. Zet dan je bovenste laag haar rond de borstel. Nogmaals, gebruik de stijltang daar waar je eigen haar eindigt en de extensions beginnen. Met de hulp van de borstel, stijl en krul het haar zachtjes naar binnen. We raden het gebruik van een grote, ronde borstel aan om het meest natuurlijke resultaat te bereiken.

-Tot Slot, vervolg over het hele hoofd - of specifieke delen - met de stijltang om het haar een gladde touch te geven. Je kan nu je haar verder stylen zoals je wenst, bijvoorbeeld door het verder te krullen of the stijlen.

Na het toepassen van deze eenvoudige technieken, is het vrijwel onmogelijk om te zien waar de extension begint en waar jouw eigen haar eindigt! Met deze langdurige hoge kwaliteit extensions kun je eenvoudig meer volume, lengte en glans creëren - maar zorg ervoor dat je de kleur kiest die het dichtst bij jouw eigen haar past.

Wilt u 10% korting op uw eerste aankoop?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang een coupon.
Coupon::