Hoe Was Je De Hair Extensions

Het wassen van de extensions gaat erg makkelijk en snel - je kunt het doen in de wastafel van de badkamer. Als je je extensions vaak draagt en stylt, is het raadzaam om ze minstens om de twee weken een goede wasbeurt te geven. Maar we raden zeker niet aan om de extensions te vaak te wassen want ze zullen dan des te sneller slijten. Volg deze stappen om je haar glanzend en schoon te houden.

Shampoo: Sluit de gootsteen en vul de wastafel halverwege met lauw water. Om schade aan het haar te voorkomen, gebruik geen water dat te warm of te koud is. Meng de shampoo met het water. Wij raden een natuurlijke, hydraterende shampoo aan want dit zal de extensions glanzend en gezond houden. Meng een paar druppels shampoo in het water en dompel de extensions in. Bevochtig de extensions voorzichtig. Voeg daarna direct shampoo toe aan de extensions. Was ze voorzichtig met je handen door ze te masseren en schuim te creëren - trek niet aan de extensions. Nadat je dit gedaan hebt, leg de extensions weer in het shampoo water in de gootsteen en laat ze daar een paar minuten liggen.

Conditioner: Open de gootsteen. Spoel de hair extensions voorzichtig onder lauw stromend water. Nogmaals, trek niet aan de haren. Laat het water zachtjes door het haar lopen. Nadat de shampoo eruit gewassen is, voeg conditioner toe. We raden het gebruik van een hydraterende, natuurlijke conditioner aan om het haar glanzend, klitvrij en gemakkelijk hanteerbaar te houden. Masseer de conditioner zachtjes door het haar. Spoel onder lauw stromend water.

Koud spoelen: Tot slot, nadat de conditioner is afgespoeld met lauw water, spoel de extensions kort met koud water. Dit zal helpen om de glans te herstellen en de haarschubben te sluiten.

Droog: Knijp elke extension zorgvuldig uit met je handen, zodat er geen water in blijft zitten. Trek niet of knijp niet te hard, het is belangrijk dat je voorzichtig bent.

Leave-in-Conditioner (optioneel): Als je je mooie extensions extra wilt verzorgen, kan je nu leave-in conditioner toevoegen. Het zal helpen om jouw extensions langer behandelbaar en glanzend te houden en je kan ze makkelijker stylen.

Borstel: Leg een handdoek op een vlakke ondergrond en plaats jouw extensions er horizontaal op. Zorg ervoor dat het haar recht is. Pak een kam of borstel en houd de extension vast door je hand te plaatsen op het bovenste deel van de extension. Borstel/kam nu zachtjes van boven naar beneden, zonder te trekken of te drukken. Haal eventuele klitten voorzichtig uit de extensions. Doe dit voor elk extension afzonderlijk.

Natuurlijk drogen/föhnen: Als je haast hebt, dan kun je je extensions föhnen door ze rechtop in je hand te houden en ze zachtjes te föhnen. Echter, als je tijd hebt, raden wij aan om de extensions op natuurlijke wijze te laten drogen. Dit zal het haar minder beschadigen en ze zullen daardoor langer meegaan. Je kan de extensions simpelweg in een horizontale positie op de handdoek laten liggen totdat ze volledig zijn opgedroogd.