Chloe's 100% Mensenhaar Uitgelegd

 

Chloe's hair extensions zijn van de hoogste kwaliteit en de hoogste graad van echt mensenhaar. Met Chloe's Human Hair Extensions is het mogelijk om een perfect natuurlijke look te bereiken - dit is de reden waarom het zo populair is bij mensen over de hele wereld. De hoge kwaliteit wordt bereikt doordat de haarschubben niet gestript worden zoals vaak gedaan wordt met de lagere kwaliteit hair extensions. Door het behoud van de haarschubben en door ze op één lijn te houden, ziet het haar er natuurlijk, glad, glanzend en zacht uit - net als echt haar. Het haar gaat ook langer mee en blijft klitvrij gedurende de hele levensduur. We gebruiken de beste Kwaliteit Mensenhaar. Het materiaal wordt zorgvuldig geselecteerd nadat het is gecollecteerd bij de donor. Tijdens dit proces zorgen wij ervoor dat de haarschubben op dezelfde lengte zijn. Ons zorgvuldig proces zorgt ervoor dat we echt de hoogste kwaliteit hair extensions bieden die je kan blijven gebruiken. Koop je perfecte extensions hier!

 

In hoeverre verschillen mensenhaar extensions van synthetische extensions?

 

Synthetische hair extensions kunnen niet tegen veel zonlicht of warmte en ze zijn ook moeilijker te stylen. En betreft het meest zichtbare aspect, ze voegen zich niet natuurlijk samen met je eigen haar. Echter, mensenhaar extensions zijn net als je eigen haar: je kunt het wassen, stylen en zelfs verven*. Je kunt er makkelijk krullen inzetten of het juist stijlen om verschillende stijlen te creëren. Een groot verschil om deze reden is natuurlijk de prijs: synthetische hair extensions kosten tussen $60- $85 en mensenhaar extensions zijn meestal te vinden in de prijsklasse tussen $100-$500.

 

*Chloe's ontkent alle verantwoordelijkheid voor het haar als het haar wordt geverfd of gebleekt, dit gezien we de uitkomst niet kunnen garanderen ongeacht welke methoden worden gebruikt.