Over Ons

Biedt haar eigen Chloe’s merk voor kappers en individuen in 11 landen in 9 talen. Wij bieden onze klanten ook haarproducten en styling tools van andere hoogwaardige merken.

CHLOE’S

Is een Scandinavische merk voor hoge kwaliteit haarstukjes, hair extensions, en andere haarverzorgingsproducten. We hebben een breed scala aan methoden, lengtes en kleuren. Chloe's hair extensions voldoen aan de wensen van zelfs de meest veeleisende klanten. We stellen hoge eisen aan kwaliteit, dat is de reden waarom we alleen hair extensions verkopen van 100% mensenhaar. We proberen altijd een stap voor te blijven om zo op de hoogte te blijven van de laatste mode.

ACHTERGROND

Het merk werd opgericht in 2014 door drie vrienden met uitgebreide ervaring in hair extensions en e-commerce. We zagen een kans in de industrie, omdat we beseften dat er veel lucht zit in de extensions en haarverzorgingsproducten die onze concurrenten verkopen. Door middel van een efficiënte organisatie, de beste leveranciers en partners, kunnen we onze klanten de beste hair extensions bieden tegen een zeer competitieve prijs. De meeste spelers kunnen hun klanten niet een gratis verzending (boven 49 £) en retour bieden, maar wij kunnen dit wel doen omdat de meeste van onze klanten zeer tevreden zijn met onze producten. Als je onze hair extensions nog niet geprobeerd hebt, raden wij je aan om dit zeker te doen :)

Onze visie is om de beste hair extensions leverancier in Europa te worden. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!