Terugbetaling & Ruil Beleid

Chloe's is de beste online winkel voor al je schoonheidsproducten, en als zodanig bieden wij wat volgens ons het beste en eerlijkste terugbetaling en ruil beleid is.

RECHT OP RETOUR

Bij aankoop bij Chloe's heb je 14 dagen retourrecht vanaf de dag dat je het product ontvangt. Als je ervoor kiest om gebruik te maken van je retourrecht, moet je duidelijk aangeven dat je dit wenst te doen. Jouw 14-dagen retourrecht periode begint vanaf de datum waarop je je aankoop ontvangen hebt.

Wanneer je een product retourneert, moet het product in dezelfde staat zijn als toen je het ontvangen hebt. Je mag het product niet gebruiken, alhoewel je het natuurlijk wel zorgvuldig mag inspecteren. Als het product beschadigd is of verloren is gegaan als gevolg van nalatigheid van jouw kant, verliest je je recht op retour.

Bij het maken van een retour, moet je alles retourneren dat was opgenomen in de oorspronkelijke levering, inclusief, maar niet beperkt tot, alle gebruikte verpakkingen, eventuele extra verstrekte giften en het gekochte product.

RUILEN VAN HET PRODUCT

Bij aankoop van Chloe's heb je 14 dagen recht om het product te ruilen, startende vanaf de dag dat je het product hebt ontvangen. Als je ervoor kiest om gebruik te maken van jouw recht om het product te ruilen, moet je duidelijk aangeven dat je dit wenst te doen.

Als je je aankoop wenst te ruilen, bijvoorbeeld omdat je van kleur wilt veranderen, dan ben jij als klant verantwoordelijk voor de verzendkosten op de goederen die je wilt ruilen.

Chloe's zal alle nieuwe verzendkosten betalen die gemaakt worden bij het verzenden van het nieuw product aan de klant.

KOSTEN VAN RETOUR

Chloe's biedt GRATIS terugzendingen op alle aankopen.

Wil je een aankoop retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice.

RESTITUTIE VAN TERUGGEZONDEN PRODUCTEN

Als je een retour naar Chloe's hebt verzonden, dan betalen wij het aankoopbedrag terug binnen 30 dagen vanaf de dag dat we jouw retour ontvangen hebben. Als je een retour naar ons verzonden hebt, bent jij verantwoordelijk voor de retour vrachtkosten die zijn gemaakt bij het retourneren van het product.

AANVULLENDE INFORMATIE BETREFT RUILEN, RETOUR EN TERUGBETALINGEN

Als één van de gekochte  Chloe's producten geleverd is met een zegel, en je deze zegel verbreekt, verlies je je retourrecht. Als het product is geleverd zonder een zegel, mag je het product zorgvuldig inspecteren. Het is niet toegestaan om de producten te gebruiken, en je moet in staat zijn om de producten in dezelfde staat te retourneren als waarin ze bij jou afgeleverd waren.

Chloe's is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar in het geval van geschillen is het ons beleid om de klant's nationale consumentenbescherming wetgeving te volgen en de aanbevelingen van de klant's nationale consumentenorganisaties of overheid gesanctioneerde consumentenbescherming agentschappen te volgen.

Chloe's ontkent alle verantwoordelijkheid voor het haar als het haar wordt geverfd of gebleekt gezien we de uitkomst niet kunnen garanderen, ongeacht welke methoden worden gebruikt.