Verzending en levering

Het duurt 1-2 werkdagen om je bestelling te verwerken, ongeacht welke verzendoptie je gekozen hebt. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag, we verzenden niet in het weekend en op feestdagen. Houd rekening met maximaal 2 werkdagen voor het verwerken van de bestellingen (als je op maandag bestelt, zal jouw bestelling op dinsdag of woensdag verstuurd moeten worden).

Let op, we proberen de beste producten tegen competitieve prijzen aan te bieden op Chloe's, en als zodanig moeten we helaas een kleine vergoeding vragen voor elk pakketje die je niet ophaalt op het postkantoor. Wij hopen dat je begrijpt dat dit alleen is om onze verzendkosten te dekken, en door het hanteren van deze vergoeding proberen wij al onze klanten te verzekeren van de best mogelijke service tegen competitieve prijzen. Momenteel is deze vergoeding 15.90EUR voor elk niet opgehaald pakket.

Retourneren binnen 14 dagen

Als u uw product wilt retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact op met onze ondersteuning. Houd er rekening mee dat de kosten in verband met het retourneren (reizen, verzending etc.) niet worden gedekt door Chloes, d.w.z. zijn voor rekening van de klant.