Verzending en levering

Het duurt 1-2 werkdagen om je bestelling te verwerken, ongeacht welke verzendoptie je gekozen hebt. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag, we verzenden niet in het weekend en op feestdagen. Houd rekening met maximaal 2 werkdagen voor het verwerken van de bestellingen (als je op maandag bestelt, zal jouw bestelling op dinsdag of woensdag verstuurd moeten worden).

Let op, we proberen de beste producten tegen competitieve prijzen aan te bieden op Chloe's, en als zodanig moeten we helaas een kleine vergoeding vragen voor elk pakketje die je niet ophaalt op het postkantoor. Wij hopen dat je begrijpt dat dit alleen is om onze verzendkosten te dekken, en door het hanteren van deze vergoeding proberen wij al onze klanten te verzekeren van de best mogelijke service tegen competitieve prijzen. Momenteel is deze vergoeding 15.90EUR voor elk niet opgehaald pakket.

Ja, het is ook echt waar dat wij GRATIS retour bieden!

Wil je in aanmerking komen voor onze gratis retourneer programma, neem dan vooraf aan jouw eerste bestelling contact met ons op en wij zullen je helpen met het kiezen van de juiste kleur.  Als je ons niet voor het maken van jouw eerste bestelling hebt gecontacteerd, kunnen wij jou geen gratis retour aanbieden en moet je de retourzending zelf betalen.

Je kunt ons een foto van jouw haarkleur sturen, en dan zullen we op basis van deze foto kijken welke kleur het meeste met de jouwe zal overeenkomen. Wij vragen je om de foto zonder flits en in natuurlijk licht te maken.

Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice als je hulp nodig hebt.